Hide

Problem E
Mumble Rap

Willó lyssnar på ett flertal olika musikgenrer, och han brukar snacka med båda sina vänner om hans favoritartister. En dag frågar Willó sina föräldrar ifall de skulle kunna betala för en biljett till en musikfestival. Föräldrarna gick först med på det, men Willós mamma blev tveksam när hon insåg att det inte var vilken musikfestival som helst, utan det var en mumble rap musikfestival!

Willós mamma frågade Willó hur han kan ha intresse för en så oförståelig musikgenre, då hon tyckte det var svårt att urskilja tal från ord som artisten mumlar. Enligt Willós mamma är mumble rap känt för att vara en musikgenre där artisten alltid rappar om hur mycket pengar artisten äger på ett mumlande sätt. Men Willó ville visa kärlek för mumble rap och bevisa att hans mamma har fel, och har kommit på en suverän plan: Willó vill skriva ett program som kan identifiera det största talet ur en sträng av karaktärer som en artist mumlat.

Indata

Första raden består av ett heltal $1 \leqslant N \leqslant 10^6 $, antalet karaktärer som befinner sig i strängen. Andra raden består av $N$ karaktärer i en sträng utan mellanslag, där varje karaktär är antingen en bokstav från “a”-“z”,“A”-“Z”, en symbol (“.,;:?!”), eller en siffra mellan $0$ och $9$, inklusive $0$ och $9$.

Utdata

Skriv ut ett heltal $0 \leqslant A \leqslant 10^9$ - Det största heltalet som nämns i strängen. Det är garanterat att det alltid finns ett tal i strängen.

Poängsättning

Din lösning kommer att testas på en mängd testfallsgrupper. För att få poäng för en grupp så måste du klara alla testfall i gruppen.

Grupp

Poängvärde

Gränser

$1$

$20$

$A \leqslant 9$

$2$

$20$

Det största talet i strängen är det sista talet som uppstår i strängen.

$3$

$30$

$N \leqslant 10^3$

$4$

$30$

Inga ytterligare begränsningar

Sample Input 1 Sample Output 1
29
ihave40dollarsinmybankaccount
40
Sample Input 2 Sample Output 2
33
yesterdayihad1001,BUTnowihave9999
9999
Sample Input 3 Sample Output 3
19
13twenty209sixty123
209